Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Szállítási információk

Webshopunkban több féle szállítási mód között választhatsz:

Az Airsoft HQ webshop a DPD futárszolgálattal juttatja el otthonodhoz vagy a kért címre megrendelésedet, illetve országosan több FoxPost csomagautomata közül választhatsz, ahol személyesen veheted át a megrendelt termékeket. Ügyfeleink kényelmének érdekében a szállítási módok folyamatosan bővülnek.

Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal:
A vállalat a belföldi és a nemzetközi csomagszállítás terén egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt, amely köszönhető a magyarországi csapat szakértelmének és a professzionális nemzetközi háttérnek.

A csomagküldés díja az alábbi szerint alakul Magyarországi csomagok esetében:
Egységes szállítási díj utánvét és előreutalás esetén: 2299.- huf

A kézbesítési cím, lehet a munkahelyed, otthonod, vagy bármely helyszín, ahol megtalálható vagy. A csomag kézbesítésére igény esetén, megadhatsz dátumot is, kérheted egy vagy több nappal később a csomagot, ha a rendelés utáni első nap nem megfelelő. Ezeket a kéréseket, az internetes megrendeléskor, a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, akkor a csomagod 5-7 napon belül újra meg fogják kísérelni kiszállítani.

Új, egyszerű, kényelmes - FoxPost csomagautomata:
Kérd megrendelésed bármely FoxPost csomagautomatába, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni! Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra( 3-4 munkanap ), SMS-ben értesítünk. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. A kijelölt automatánál csak bank/hitelkártyás fizetés lehetséges!

A csomagküldés díja az alábbi szerint alakul Magyarországi csomagok esetében:
Egységes szállítási díj utánvét és előreutalás esetén: 890.- huf