Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Fizetési módok

Készpénzes/Bankkártyás fizetés:
Az általad rendelt terméke(ke)t az átvételkor egyenlítheted ki szaküzletünkben készpénzzel vagy az alábbi kártyák egyikével: MasterCard és Visa Classic ( dombornyomott ), Maestro és Visa Electron ( nem dombornyomott ).

Banki átutalás (előre utalás):
A termékek árát banki átutalás útján is rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok a következők:

Számlaszám: OTP Bank - 11735005-21214129-00000000

Az átutalt összeg beérkezése után a csomag feladásra kerül, illetve személyes esetben átvehetővé válik.

Utánvétel:
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Ezen lehetőség minden szállítási módunknál elérhető. FoxPost esetében helyszíni bankkártyás fizetési mód áll rendelkezésre.

PayPal fizetés:
Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű! Vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.